O nama

“Alpros Invest” posluje u okviru privrednog društva “Alpros” d.o.o. Beograd osnovanog oktobra 2001. godine. Sedište nam je u ulici Pilota Mihaila Petrovića 77a u Beogradu, na Vidikovcu, opština Rakovica.

 

“Alpros Invest” posluje isključivo kao investitor u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata. Na svim projektima angažujemo podizvođače za svaki segment gradnje odvojeno. U pitanju je “uigran tim”, firme sa kojima imamo uspešnu dugogodišnju saradnju, koje vode provereni ljudi, stručnjaci u svojim oblastima. Uz njihov kvalitetan rad, nadzor naših stručnih službi, izbor najkvalitetnijih materijala i opreme gradimo savremene objekte visokog kvaliteta na atraktivnim gradskim lokacijama.

 

Jedini segment u izgradnji objekata koji obavljamo samostalno u potpunosti je izrada aluminijumske stolarije na koju smo posebno ponosni. U pitanju je aluminijumska i aluminijum-drvo stolarija koja zadovoljava najviše standarde, kako estetske, tako i tehničke kada je u pitanju izolacija prostora koja je danas jedno od najvažnijih pitanja savremene gradnje.

 

Prvi projekat u oblasti stambene izgradnje započeli smo 2002. godine izgradnjom stambeno-poslovnog objekta na Vidikovcu gde nam je i danas sedište kompanije. Osim tog, svi ostali projekti, kako već završeni, tako i budući se nalaze u užoj gradskoj zoni na atraktivnim lokacijama na Vračaru, Crvenom Krstu, Centru i sl.

 

I u budućnosti planiramo da se fokusiramo na slične lokacije koje uz visok kvalitet gradnje nude budućim kupcima sav komfor savremenog načina života. Cilj nam je da kupcima ponudimo istinsku vrednost za uloženi novac a ona se zasniva na četiri faktora:

  • pravna sigurnost,
  • visok kvalitet gradnje,
  • atraktivna lokacija i
  • uređeni odnosi.

I nakon useljenja ostajemo na raspolaganju našim kupcima u savetodavnoj ulozi u pogledu organizacije i uređenja susedskih odnosa, izbora kompanije koja će voditi računa o objektu i svim drugim važnim pitanjima koja čine svakodnevni život u gradu prijatnijim i lakšim.